Sommige dingen krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Met deze lijst hoop ik ook anderen te inspireren door allemaal mooie dingen te delen. Waarvan ik hoop dat ze uiteindelijk automatisch in mijn kast belanden, haha!

Elke maand zal ik de lijst updaten.

daily paper captain

Daily paper captain hoodies

Ik ben GEK op hoodies! Deze van Daily paper zijn precies goed; ze zijn toch een beetje “baggy” maar zitten niet te breed op mijn schouders. Het grootste pluspunt is het materiaal (kwaliteit) en vooral de stevige capuchon! Ik wil deze abolsoluut nog in het grijs en zwart (en Daily paper-mensen: breng ze uit in wit en roze, THX!).

Daily paper / maat XS / EUR89.95

charlotte tilbury magic serum crystal elixer

CT Magic serum crystal elixer

Eenmaal geprobeerd onder make-up (tester). Mijn make-up heeft nog nooit ZO mooi gezeten. Magie (en luxe) in een potje.

Charlotte Tilbury / EUR72

reinders loesje

Reinders Loesje jurk

Ik HOU van “cold shoulder”. Deze “trui” lijkt me heerlijk om mee te nemen naar het strand. Mocht het opeens koud worden, en je moet nog op je scooter terug bijvoorbeeld ;-). Ook heerlijk voor een bankhangavond. Toch nog een beetje “classy”, maar vooral “comfy”.

Reinders / een maat / EUR79.95

charlotte tilbury mesmerising marroon eyeshadow palette

CT Mesmerising marroon eyeshadow palet

Ja, ik ben een echte Charlotte Tilbury “addict”. Dit palet is speciaal ontwikkeld om groene ogen (Hiiii) extra te laten uitkomen. Voor mij hebben deze paletten de PERFECTE structuur. Ik kan niet wachten mijn vingers erin te dopen.

Charlotte Tilbury / EUR49.99

guess pumps

Guess pumps nude

Kunnen deze automatisch in mijn winkelwagen, aub? Ik heb ze nu al een aantal keer gepast en ik vrees dat het niet lang zal duren voor ik ze in mijn schoenenrekje zal hangen. Ook al heb ik wel al diverse “zusjes” al in mijn collectie.

Guess / maat 40 / EUR129.95

charlotte tilbury eye colour magic liner duo

CT Eye colour magic liner duo in Green lights

Ook deze eyeliner zorgt ervoor dat bepaalde tinten in je ogen extra uitgelicht worden. Eigenlijk is deze voor “hazel” ogen, maar ik vind ze voor bruin ook geschikt. Ik heb het potlood al in de kleur Copper change en ben weg van de romige structuur, waardoor ze eenvoudig een prachtige lijn tekenen. Kopen!

Charlotte Tilbury / EUR28

christian dior danseuse etoile

Dior ketting “Danseuse Etoile”

Al sinds ik deze ketting zag, ben ik er verliefd op. I NEED IT. Ik heb er verder eigenlijk niets over te vertellen. Hij sluit perfect aan om mijn hals. LOOVE!

Christian Dior / EUR490

coudray vanilla coco

Coudray parfum Vanilla & Coco

Ik hou van geur. Geur is voor mij SUUPER belangrijk! Ik kan vaak aan mensen “ruiken” welke geur ze dragen. Het is een onderdeel van iemand’s persoonlijkheid. Ik hou van deze geur, die me doet denken aan Barbies en het Disney hotel. Ik zou hem snel weer moeten kopen (eau de parfum).