Wenkbrauwen make-up is everything. Het is, samen met contouren, een van de belangrijkste dingen om je gezicht te definiëren.

Toch zit ik er altijd mee te prutsen. In mijn make-up stack heb ik minimaal 15 verschillende attributen om mijn wenkbrauwen wat kleur te geven. Wat ik zo even kan bedenken. De ene keer wil ik minimal, de andere keer wil ik full. Zoveel stemmingen, zoveel wenkbrauwproducten.

Als ik mijn make-up doe als ik haast heb, weet ik een ding zeker. Niet alleen mijn eyeliner mislukt, ook mijn wenkbrauwen gaan dan vaak de mist in. Ik heb nog geen een wenkbrauwproduct gevonden wat compleet fool proof is. Maar deze brow ink komt aardig in de buurt. Want ondanks dat ik de donkerste kleur gebruik (dark), geeft het een vrij natuurlijk resultaat.

Laten we eens kijken :-). We beginnen met “kale” wenkbrauwen.

Zoals je kunt zien, ben ik niet bedeeld met een weelderige bos boven mijn ogen. Helaas! Maar daar gaan we wat aan doen.

Ik heb mijn hoop vandaag gevestigd op het volgende product: Diorshow Dior all-day brow ink.

Het is maar een klein verpakkingkje. Terwijl je er toch een stevige prijs voor moet betalen (actuele prijs: EUR31,37 bij de Douglas). Maar als het werkt, is het het waard, toch?

De applicator is perfect! Het werkt zo gemakkelijk.

Op de volgende foto zie je duidelijk verschil tussen de gegroomde wenkbrauw. En de nog niet-getemde.

Zie het verschil!

Het eindresultaat deel ik natuurlijk ook.

Okay, het was niet helemaal het eindresultaat, maar ik vind het goed genoeg.

Ik ken deze wenkbrauwgel natuurlijk al langer. Ik ben altijd weer verbaasd over de staying power. Ze zeggen niet voor niets dat het een tattoo-effect geeft. En dat is ECHT zo!

Het enige is: op sommige dagen mislukt het gewoon totaal. Maar dat heeft wellicht meer met mijn ongeduld te maken dan met de wenkbrauwgel.