Ik weet het nog precies. Het was 5 juli 2019. De blik van mijn beste vriend toen ik aan kwam lopen in deze jurk van Essentiel Antwerp: onbetaalbaar.

Maar oh oh, wat heb ik gehuild toen ik deze foto’s zag. Ik kan niet beschrijven hoe ongelukkig ik was met wat ik zag en hoe onzeker ik me voelde. Toen ik ook nog een berg kritiek (“te bloot”) kreeg nadat ik ze op “de Socials” plaatste, was het drama compleet.

Inmiddels kijk ik heel anders naar de foto’s. En denk ik vooral met plezier terug aan de leuke dag zélf. Met dat is ze dan toch, al is het een jaar later, plaats, is een statement naar de mensen die “dingen vinden”. “Als mensen iets vinden, moeten ze het naar de gevonden voorwerpen brengen” vertelde een wijs persoon mij vroeger altijd al. Ik ben ik, en ik ben dan niet perfect, maar ik ben mezelf en daar ben ik trots op. En iederéén heeft daar het recht toe!

Photography: Willem van den Nieuwenhuizen
Location: Down under, Nieuwegein

essentiel antwerp

Dress / Essentiel Antwerp
Glasses / Guess
Shoes / Michael Kors
Watch / Michael Kors