De Lidl. Wie kent ‘m niet. De grote supermarkt die altijd het beste scoort in groente en fruit enzo.

Het eerste waar รญk aan denk als ik aan de Lidl denk, zijn echter de hemelse koekjes en pepernoten. Maar dat zegt misschien meer over mijzelf.

Dat de Lidl-wijnen altijd als beste uit de test komen, is zo klaar als een klontje. Maar hoe spreek je de naam van de blauw-met-gele Duitse supermarkt nu eigenlijk uit? Is het nu “Liddle” of “Liedel”? Ik ben zelf team “Liddle”. Maar ik hou het in deze blog wel bij Lidl, om verdere verwarring te voorkomen.

Steeds meer merken komen met “fanwear”. Twee jaar geleden was daar natuurlijk FEBO (wat mij betreft nog steeds een onovertroffen collectie), in navolging op een fancollectie van McDonalds. Recentelijk schreef ik nog over de Zeeman-fancollectie. Eigenlijk was de fanwear collectie van de Lidl me aan mijn aandacht ontsnapt. Tot 3 juli jongstleden.

“Welke schoenmaat heb je?” appte Willem mij. Ik ging er niet vanuit dat ik Manolo Blahnik’s kreeg. Maar wat ik de volgende dag wel kreeg, overtrof al mijn verwachtingen. Verrassing!

Ik ben gek op verrassingen, en dit is HELEMAAL leuk! Willem vertelt dat hij gelijk naar de Super is gereden toen de aankondiging van deze collectie in zijn digitale brievenbus verscheen. Ik hoef je niet te vertellen waarom het mijn beste vriend is, toch?

We zijn op dat moment ook nog eens onderweg naar de fotostudio voor studio shoot III. Helaas hebben we al een vol programma (en dito kledingrek) dus krijg ik alleen de sokken op de foto. In mijn Isabel Marant-muiltjes, ideale combinatie, toch?

Als ik woensdag op kantoor verschijn, vraagt een collega verbaasd of ik de Lidl-fancollectie nog niet heb.
“Jazeker” antwoord ik triomfantelijk.
-“Dacht ik al” lacht ze en ik laat een foto zien van de slippers, welke ik al een paar mee op stap geweest ben.

Ze vertelt dat de schoenen blijkbaar binnen 5 minuten uitverkocht waren en inmiddels voor EUR75 op Marktplaats staan. Dat blijkt echter mee te vallen. Maar ik zie wel dat inmiddels het meeste inderdaad al uitverkocht is op de Lidl-site. Slechts nog wat verdwaalde, incourante maten zijn er beschikbaar.

Ik ben echter tevreden met “mijn” collectie.

Op 18 juli stond er weer een foto studio shoot gepland; namelijk studio shoot IV. Hoewel niet alles volgens plan verloopt die dag, lukt het ons wel de Lidl fanwear op de foto te zetten.

Ik stijl hem met mijn Daily Paper X Zeeman-broek.

Sokken in slippers, dat MOET gewoon.

En in stijklicht is alles “fashion”. Ik vind het effect echt te gek!

Wat vinden jullie van deze collectie? Zou je het zelf dragen? Ik denk zelf dat ik het nog wel leuker kan stijlen haha. Sterker; ik bedenk me opeens een hele leuke combinatie. Pas maar op; ik doe het zo aan – overal en altijd.