Al een tijdje twijfelde ik erover me op te geven voor Married At First Sight (MAFS). Gematched worden op basis van de wetenschap. Dat leek mij wel wat!

Eigenlijk wilde ik vorig jaar al meedoen, maar toen kwam het niet zo lekker uit (haha). Maar dit jaar stond me niets in de weg! Dus gaf ik me op, ondanks dat ik nog nooit een aflevering van het programma gezien had. Want ik kijk eigenlijk nooit TV.

Inmiddels is het MAFS-avontuur voor mij afgelopen. En ben ik niet getrouwd. Toch ben ik, door de audities en testdagen, een hele ervaring rijker.

Ik kan me er overigens prima in vinden. Waarom? Daar ga ik volgende keer op in. Het was mijn tijd sowieso nog niet om te trouwen. Maar die tijd komt nog wel. Overigens ga ik toch maar 1X trouwen in mijn leven ;-). Dus is sowieso eigenlijk alleen het beste goed genoeg. En daar mag ik best zelf een beetje kritisch in zijn.

PS. De ring van de foto bovenaan mijn bericht is mijn oude verlovingsring. Je ziet nog net het woord “yours”, van “forever yours”. Ik heb geleerd dat “forever” niet per se lang hoeft te duren. Maar dat het wel de meest geweldige tijd is die je kunt hebben <3.