Fotografie: Kim Hoekstra
Thema: Afterparty / Studio shoot II
Locatie: Binckhorst / Den Haag
Datum: 13 juni 2020

fotoshoot photoshoot photo studio fotostudio afterparty drunk pics dronken acteren acting posing poseren model portfolio astrid alida willem

Fun

De “fun” van de studio shoots begint met de voorpret. Het uitdenken van toffe, creatieve ideeën, het bepalen van de outfits, het regelen van de rekwisieten: het hoort er allemaal bij. In dit geval was het extra leuk omdat er als afsluiting een “afterparty” op de rol stond.

Maar we begonnen met de “party”. Willem toog zich in zijn smoking, ik trok een jurk aan die ik voor het laatst op mijn verjaardag gedragen had. We (ik) maakte een fles Champagne open en Kim maakte de foto’s. Deze zijn terug te vinden het Studio shoot II-blog.
“It’s a wrap”, zeg ik. Tijd voor de volgende shoot: de afterparty.

Terwijl ik me aan het omkleden ben (lees: ik stond in mijn onderbroek), word er op de deur van de studio geklopt. Ik dacht dat het Willem was die inmiddels pauze aan het houden was. “U had pizza besteld?” – oh, het was de pizza bezorger. Oeps!

Fotograaf

Kim: “Als ik deze foto zie krijg ik gelijk een glimlach op mijn gezicht! We begonnen de dag met een paar losse outfits en hoe verder we waren, hoe losser de foto’s werden. Ik vond het zo onwijs leuk dat Astrid en Willem gewoon een soort vergaten dat ik foto’s aan het maken was waardoor je hele spontane foto’s krijgt! Niet teveel geposeerd en geen neppe lach dat maakt de foto juist zo leuk vind ik! Het was zo leuk en gezellig die dag en ik vind dat je dat ook kan terug zien in de foto’s!”

Fashion

Goed, veel “fashion” is deze shoot niet, maar dat maakt het misschien juist wel leuk.

Willem draagt een smoking van Suit Supply. De chille broek van hem is uit een oude Coca Cola-collectie van de Primark.

Mijn neon groene jurk is van Envii. Mijn chille broek is van Santa Cruz. Op mijn homepage kun je zien dat ik een (1) schoen aan heb en deze is van Isabel Marant.

Die broek is echt een gouden greep! Hij zit heerlijk en past goed. Hij is van binnen ook nog eens heerlijk zacht.

Mijn Isabel Marant Bekett’s zijn echt mijn trots. Daar kan ik hele steden mee bewandelen. Weet ik uit ervaring.