Fotografie: Melow Tiz
“Met opgeheven hoofd”
Locatie: Barcelona

Fashion

Was dierenprint vroeger voorbehouden aan “asocialen”, en werd je automatisch onder die groep geschaard als je wel aandurfde het te dragen, is het tegenwoordig heel hip om een pantervelletje aan te trekken. Ik denk dat er geen vrouwen zijn die niet iets met een dierenprintje in de kast heeft liggen. Ik draag het zelf al jaren graag en vaak – zeker de luipaardprint. Het bruine haalt mijn huidskleur op (lees: minder bleek) en het is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld zwart. Of met glitterhakken (foto). Maar die kunnen natuurlijk altijd.

Deze playsuit is van Zara – ik kocht hem op een druilerige zondagmiddag in Amstelveen. De glitterhakken kwamen al veel vaker voorbij op mijn site (en ik voorzie dat ze dat nog veelvuldig zullen blijven doen) en zijn van Michael Kors.

Fotograaf

Deze foto is gemaakt in Barcelona eind 2018. Het is dus al een geleden, maar de foto is te goed om weg te zakken in een Instagram feed. Melissa maakte de foto – Melissa is een fotografe en collega van Willem. Het was een van de eerste foto’s van de shoot. De meeste foto’s van de shoot vind ik (nog steeds) echt geweldig! En kijk ik vaak terug. Ik vind de nabewerking van deze foto ook echt helemaal top – zeker nu ik zelf een beetje met Photoshop begin te spelen en weet hoe ingewikkeld het is.

Fun

Toen we de fotoshoot planden, wist ik dat ik dit setje aan wilde doen – maar wel met een panty. Ik wist ook dat de kans erin zat dat er halen en ladders in de panty zouden komen, dus ik gooide voor de zekerheid drie panty’s in mijn koffer. De eerste panty kwam tussen de rits te zitten bij het aantrekken van de playsuit (zit een kleine rits opzij). Toen vond ik het nog grappig. Maar toen ik bij het aantrekken van de tweede panty er een gat in trok, werd ik wel wat angstig. Gelukkig kon ik met de derde panty zonder ladders het hotel verlaten.

Willem en ik hadden ‘s middags met Melissa in dit restaurant afgesproken. We maakten kennis en aten tapas. Het was heerlijk! Ik at mijn vingers erbij op. Dan maar een vol buikje op de foto :-). Melissa hielp Willem met het instellen van zijn camera (daaagggg automatische instelling) en we maakten wat proeffoto’s in het restaurant. Deze foto is dus eigenlijk ook een proeffoto.

Na afgerekend te hebben, liepen we iets verder om de elektrische fietsen te halen die we voor een dag gehuurd hadden. Ik ben die dag precies drie keer van de fiets gevallen. Een mooie score. Bij de eerste val ging ook mijn laatste panty aan vlarden, met leuke bloederige benen tot gevolg. Waarom ben ik ook zo wild :-).