Gestyled door Zalon.

Eerder stak ik al niet mijn enthousiasme onder stoelen-en-banken over de Personal shopper-service van Zalando. Over mijn eerste kennismaking met mijn Stylist konden jullie al lezen in mijn vorige blog hierover (klik hier). Nu is het tijd voor de volgende stap.

Nadat ik was uitgejuicht na het zien van mijn preview, gaf ik mijn stylist door welke items ik al-dan-niet wilde ontvangen. Rokjes had ik bijvoorbeeld genoeg en een t-shirt voor EUR69,95 was me net even te gek. Een simpel geel t-shirt van EUR49,95 weigerde ik ook – “er waren vast wel goedkopere opties te vinden”, gaf ik aan. En ondanks dat ik allergisch ben voor (witte) colberts, liet ik de box verder voor wat het was. Het kon nog wel eens heel leuk staan.

Al snel ontving ik een berichtje terug van mijn styliste.

Hii Astrid! Bedankt voor je leuke berichtje en feedback 🙂 Wat fijn dat je zo goed hebt omschreven wat je wel/niet leuk vindt, op deze manier kon ik je stijl nog beter inschatten. Ik heb de items voor je vervangen en hoop je er positief mee te verrassen. Mocht het zo zijn dat je een item in een andere maat, kleur of stijl wilt proberen kan je me simpelweg een berichtje sturen. Ik maak de nabestelling dan graag voor je in orde. Nog heel erg bedankt voor je blogpost, was echt zo verrast vanochtend! You really made my day! Heel veel plezier met het passen en ik zou het superleuk vinden als je me zou laten weten hoe het allemaal is bevallen 🙂 Enjoy your day! Liefs, Sibel

Syliste Sibel

Het volgende berichtje wat ik ontvang tovert een grote glimlach op mijn gezicht: mijn eerste Zalon-box is onderweg. Niet veel later kon ik hem in mijn handen sluiten.

Kijk mee met de unboxing in deze WYSIWYG (what you see is what you get)-review!

De box was GROOT! Dat belooft wat! De box klapt open als een boek.

Aan de ene kant vond ik twee paar schoenen (de pumps deden me al juichen) en aan de andere kant vond ik de tenues, per outfit bij elkaar gebonden. Ik dacht een stylekaart gevonden te hebben, maar dat bleek de rekening. Uiteindelijk lag natuurlijk alle kleding door elkaar. Whoops!

Ik begon met de broeken. Allereerst maar gelijk degene die mij het leukste leek van de preview.

1. Super rip mom jeans / Topshop / maat 28 / EUR58.49

Toen ik hem uit de doos haalde, was ik even bang dat ik erin ging verzuipen.

Het was ook een maat groter dan ik normaal draag. Maar hey, skinny jeans heb ik genoeg, dus stapte ik vanuit mijn comfort zone, in een oversized jeans.

Ik kon nog een kamertje verhuren en dat is met de krapte op de woningmarkt natuurlijk altijd aantrekkelijk.

Ik bedenk me wel dat ik al soortgelijke jeans in de kast heb liggen. Ergens achterin, inderdaad. Maar deze broek zit heerlijk en is gunstig geprijsd.

Ik stylede hem hier met de trui van Calvin Klein uit de box.

2. Trui / Calvin Klein / maat XS / EUR99.95

De kleur maakt me een klein beetje pips. Wat zomerse zonnestralen op mijn bol doet wellicht wonderen. Ik vind de print wel echt TE GEK!

De trui is mij wat te breed op de schouders. De driekwart-mouw is wel erg bijzonder. Mellow yellow maakt me wel direct vrolijk.

Ik probeerde hem later ook nog met de andere broek uit “de doos”.

Calvin Klein vind ik een fijn merk. De prijs staat me (een beetje) tegen.

3. T-shirt / Replay / maat XS / EUR34.95

Dit t-shirt stond niet in mijn preview en is waarschijnlijk het goedkopere alternatief voor het dure Diesel-shirt (ook met roze, bijpassend bij de pumps) welke ik geweigerd had.

Het t-shirt is voor mijwat aan de grote/ oversized kant. Ik ben blij dat ik het (bijpassende) hakje erbij aan heb. Dat maakt het altijd net een beetje meer vrouwelijk.

De prijs/ kwaliteitsverhouding is prima. En het neon accent te gek.

4. Mom jeans / Topshop / maat 28 / EUR64.99

Mijn eerste reactie zegt genoeg. Ik kijk blij als ik hem uit de doos haal.

Ik zag namelijk gaten! Ook deze broek leek erg ruim en was ook weer een maat groter geleverd dan ik normaal draag.

Ik vind het leuk dat de gaten op een “andere” plek zitten dan normaal. En denk met schuldgevoel aan de ripped jeans die in mijn kast liggen.

5. Hoodie / Vans / maat XS / EUR50.95

Omdat de broek erg mooi zit in mijn middel, trek ik er nog een gele trui bij aan die ik vond in de box. Deze had namelijk een “cropped” model en ik wist niet hoeveel “buik” we te zien gingen krijgen.

Ook deze had de stylist er “extra” bijgedaan. Ik had namelijk aangegeven dat ik liever hoodies draag dan sweaters. Props voor Sibel!

De kleur staat me erg goed/ vriendelijk.

6. T-shirt / Guess / maat XS / EUR33.95

Ik vind NOG een verrassing in de box!

Ook deze was, na het goedkeuren van de preview, als extra door de stylist toegevoegd. Leuk!

Ik ben gek op Guess. En op roze. Het mouwtje is te gek.

Het is echter wel weer een cropped model en dat maakt mij persoonlijk onzeker (over mijn borsten).

Maat een wit t-shirt is nooit weg.

7.1 Blazer / B.Young / maat 34 / EUR79.95
7.2 T-shirt / Tommy Hilfiger / maat XS / EUR33.95
7.3 Short / American Eagle / maat 36 / EUR99.95
7.4 Schoenen / adidas / maat 40 / EUR71.95

Deze outfit review ik even in een keer!

Daar is hij dan: de blazer. Ik heb ze in alle kleuren in de kast hangen (en draag het te weinig), maar nog niet in het wit.

De kwaliteit voelt goed aan.

Het bloemenshortje was al favoriet. Ik combineerde het met een geel t-shirt van Tommy, wat het alternatief was voor het “dure” gele shirt uit de preview. Ook combineerde ik het met de schoenen uit “de doos”. Als het sneakers moeten zijn, dan graag Isabel Marant, of iets wat daarop lijkt ;-). Dus dat zit alvast goed.

De schoenen heb ik al in het zilver. Het is een heerlijke, vrolijke, sportieve, casual outfit, maar de totaalprijs doet me een beetje wankelen.

8. Playsuit / Lost ink / maat 36 / EUR54.95

Deze playsuit past echt PERFECT bij de schoenen die de stylist erbij heeft uitgekozen. Ik maak alvast een Selfie in de spiegel.

Het is gemaakt van zeer luchtig materiaal, lekker “zwierend”. Heerlijk voor een zomerse dag!

Het playsuitje heeft “vlindermouwen”. Ik accentueer mijn taille met een ketting.

De neklijn is “anders” dan wat ik gewend ben en ik twijfel. “Een 9”, zegt een vriend, als ik de foto alvast naar hem App. “Bloemetjes zijn vrolijk en dat past bij jou”. “Ja, ik zeg ook een 9”, beaamt mijn beste vriend even later.

9. Pumps / Liu jo / maat 40 / EUR129.95

Ik kan niet langer wachten! Dit item vind ik persoonlijk het leukste uit de doos. En ik heb eigenlijk echt geen nieuwe pumps nodig, haha!

Ik vind ze TE GEK! Dit is ZO mijn stijl. Maar ze zijn niet gratis. Ik kijk op de site en zie dat ze bijna uitverkocht zijn (en nergens anders verkrijgbaar). Onmiddelijk wordt ik overvallen met een gevoel van FOMO (fear of missing out).

10. Jumpsuit / NAKD X Zalando / maat 36 / EUR84.95

Deze jumpsuit vond ik op de preview al echt TE GEK! Helemaal mijn stijl, en roze! Ik word er blij van en voel me er prettig in.

Het is een dunne, luchtige stof. Er zit geen stretch in. Ik geef de jumpsuit een 10 en kijk mijn beste vriend vragend aan. Hij lijkt niet onder de indruk. Bij het zien van de foto’s snap ik hem ook wel een beetje.

De strik plakt er wat extra kilogrammen bij. En hoewel de broek voor me gemaakt lijkt, lubbert het bijassende topje een beetje op de verkeerde plaats. “Afknippen dus”, zegt mijn andere vriend. Het lijkt me geen oplossing.

Ik heb hem voor de zekerheid wel alvast als favoriet aangemerkt in Zalando.

11. Playsuit / Molly Bracken / S / EUR79.95

Mijn glimlach verraadt het al: HE-LE-MAAL leuk! Dit is echt HE-LE-MAAL mijn ding! Vrouwelijk, shiny sparkles, heerlijk! Lijkt me een ontzettend fijn pakje om over een bikini te dragen van-en-naar strand.

Ik ga nog even krom staan (haha) en met een glimlach sluit ik de passessie af.

Zoals jullie merken, twijfel ik dus nog behoorlijk! Wat vind jij? Wat moet ik absoluut houden en wat (absoluut) niet? Laat het hieronder weten in de comments! Dan kom ik binnenkort terug met mijn uiteindelijke keuze!