Ik draag kleding waar ik blij van word en waar ik me prettig in voel. Ik draag lekker wat ik wil. In deze blog neem ik je mee op een vintage shopping trip.

We beginnen deze “trip down memory lane” (CLICHE, AS, CLICHE!) overigens “totally modern”! Hier in de KameraExpress Amsterdam.

Ik draag een romper/ playsuit van Reiss en style deze met een riem van Marciano. Mijn beste vriend Willem draagt een t-shirt met een verwijzing naar een bekende pop ;-).

Onze eerste stop is de “Vintage per Kilo”-warehouse in Zaandam. Er staat een vintage trainingsjasje op mijn verlanglijstje. Er is ZO veel keuze! Maar de twee die ik uit het rek trek, zijn super.

“This one is really cool” zegt de “Vintage”-medewerker even later bij het afrekenen over mijn jasje. I AGREE!

Maar Willem’s “score” is ook echt waanzinnig. Ik kijk er al met een schuin oog naar. Die ben je binnenkort kwijt, Willem ;-). Ik heb hier overigens ook een vintage shortje aan. Zo droegen ze ze vroeger allemaal. Ik keur ‘m goed.

En wachten voor het afrekenen. Inmiddels weer “modern”, maar met iets wildere haren van het omkleden.

“We gaan even met de aankopen op de foto, Willem” zei ik. We zochten uiteindelijk 4 kilo bij elkaar. De aankopen zie je overigens niet, haha.

Maar het is die witte tas aan Willem’s arm.

Bij de auto trok Willem “mijn” jasje nog even aan. De mouwen zijn ietwat kort, maar daar zie je zo niks van. Isn’t my best friend the hottest?

Onze volgende stop is het Waterlooplein.

We scoorden daar de hoedjes die we enkele weken eerder al “in het vizier” hadden. Maar toen kregen we opeens honger.

Supertof dit, toch! Willem mocht mijn kravat even lenen :-). Staat hem super. Volgende keer gaan we er ook een voor jou scoren.

Tijd voor een vintage fotoshoot – dit keer in mijn appartement.

Ik graag een vitnage baseball cap, een vintage FILA-hoodie met een heeellll oud logo en een vage bodywarmer. En mijn kravat. Natuurlijk. Willem met zijn nieuwste “score”.

Petje is zo fout dat hij goed is. Like!

Kravat op mijn koppie.

“Ik wil geen gele spencer” zei Willem, “dat doet me aan vroeger denken”. Ik trok hem vervolgens aan als jurk. Willem was verkocht. En het staat hem ook super (ik zei dat toch al, Willem).

Ik kleed me ondertussen om. Het is strandweer, dus deze foto kan wel.

Ja Willem, dat jasje ben je ook kwijt. Hij is top! Ik draag hem als jurkje.

Chaos!

Peace out!

Sports lookje. . .

Maar nu met overknees.

Zilveren schoentjes.

IK HOU VAN DEZE FOTO!

Mijn hond houdt er ook van.

100%.

Welke vintage look is jouw favoriet?