Inmiddels werk ik alweer 16 jaar fulltime bij Harry’s Horse. En daar ben ik supertrots op! Het is een job waarin ik al mijn creativiteit kwijt kan, en waarbij ik mijn kennis van de (top)dressuursport kan vertalen naar bruikbare producten voor iedereen.

Wat ik precies doe? Alle items op onderstaande foto heb ik (mede) ontwikkeld/ ontworpen en maken onderdeel uit van het assortiment wat ik inkoop.

Zadel, zadeldek, laarzen, hoofdstel en bit. En oh ja, beugelriemen en beugels.

Al deze items komen bij verschillende leveranciers van over de hele wereld vandaan. Mijn taak is ervoor te zorgen dat de voorraadpositie van mijn items op orde blijft en dat de leverancier levert volgens specificaties. En ervoor zorgen dat het onze kant op komt. Dus ook een stuk logistieke afhandeling (kort gezegd).

Daarnaast dus nieuwe items ontwikkelen/ ontwerpen en dit voordragen aan de Verkoopafdeling, welke beslist het al dan niet op te nemen (ik hoop altijd van wel haha). Ik heb dagelijks nauw contact met al mijn leveranciers. De grove verdeling op onze inkoopafdeling is dat ik alles voor het paard doe en mijn collega alles voor de ruiter. Ze doet dat erg goed en ik ben altijd superblij als een collectie goed aanslaat!

Je moet als team ook functioneren en met zijn allen ervoor zorgen dat de merknaam wordt beleefd waar het voor staat: supergoede kwaliteit voor een acceptabele prijs! Daartoe moeten wij altijd scherp blijven en blijven controleren of we inkopen tegen de juiste prijzen.

Ik denk dat wij het als team “Harry’s Horse” erg goed doen omdat iedereen het belang inziet van goed samenwerken en het algehele belang. Ik werk er met veel plezier en kan in mijn werk o.a. al mijn creativiteit, passie voor de ruitersport, sociale interactie met mensen van over de hele wereld en ook een stuk sourcen/ scherp onderhandelen in kwijt. Reizen naar het Verre Oosten (China, India) om onze leveranciers/ fabrieken te bezoeken is ook een (leuk!) onderdeel van deze job.

Ik weet van te voren nooit hoe mijn werkdag gaat lopen met nog genoeg uitdagingen voor de boeg. Productideeen zijn altijd welkom! 

Toen ik begon te werken bij Harry’s Horse – ik had net mijn HBO opleidng afgerond en was 20 jaar oud – deed ik ook het ontwerpen van de kledingcollecties. Alles op onderstaande foto heb ik (mede) ontworpen.

Hoe leuk is het dan om het met je eigen paard (en je beste vriendinnetje) te mogen showen/ modellen?

Helaas vonden de klanten dat er altijd teveel roze in de collectie zat (hahaha) dus na een aantal collecties doet mijn collega dat!

Werken bij Harry’s Horse is iets waar ik als klein paardenmeisje alleen maar van kon dromen!