Sommige dingen krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Met deze lijst hoop ik ook anderen te inspireren door allemaal mooie dingen te delen.

Elke maand zal ik de lijst updaten.
De afgevinkte items (✔) zijn inmiddels in mijn bezit.
De doorgestreepte items inmiddels van mijn radar verdwenen. Je moet tenslotte prioriteiten stellen.

Juli/ Augustus/ September 2020

reinders 3d roundneck artwork creme pants dodgers rotterdam

Reinders creme 3D

The “girls” van Reinders hebben ‘m weer gerockt! Weer een SUPER collectie! I’m totally in AWE! De cream kleur is anders, classy en “fits me like a glove”. Ik heb mijn ogen laten vallen op de velours traininspakken (in creme en navy) en op deze set. Onder andere. Haha.

Reinders Sweater Roundneck 3D Artwork – Creme / XS / EUR109.99
Reinders Pants 3D Artwork – Creme / XS / EUR109.99

seeme earrings azza oorbellen amalia

SeeMe earrings Azza

Inmiddels ben ik al in het gelukkige bezig van de Koninklijke oorbellen van SeeMe (click link to read), en onder staat al mijn wens voor de geweldige, bijpassende hartvorimige ketting. Maar deze oorbellen mogen mijns inziens ook niet ontbreken. Al is het maar voor de naam ;-).

SeeMe / EUR90

josh v bora blazer parisa skirt dodgers rotterdam reinders heels boots

Josh V collectie

WOOWWWW en ook Josh V “rocks” de cremekleur! Ik was al verliefd toen ik dit setje ergens op een foto voorbij zag komen. Maar toen ik hem aantrok, wist ik het helemaal zeker. Dit is voor mij gemaakt!

Ik combineer het met de laarsjes van Reinders, welke ook perfect bij de rest van de items passen. Win-win-win (of pin-pin-pin).

Bora blazer / Josh V / XS / EUR159,95
Parisa skirt / Josh V / XS / EUR109.95
Riem / Josh V via Dodgers Rotterdam/
Laarsjes / Reinders / 40 / EUR159.99

zenology camellia sinensis

Zenology Camellia Sinensis

Een bepaalde geur kan mijn “mood” in een keer van verdrietig naar happy veranderen. Ik heb erg gevoelige zintuigen en een bepaalde geur kan bij mij direct een herinnering oproepen van een bepaalde plek of gebeurtenis. Zenology is een Nederlands merk, en dat maakt het alleen maar leuker. Deze geur wordt als interieur parfum gebruikt in bepaalde hotels. En laat ik in een specifiek geval nu net hele toffe herinneringen hebben. Ik denk dat, als ik deze producten gebruik, de rest van mijn dag niet meer stuk kan. Waarzinnige, bijzondere geur! Go check it out.

pivo tracking action cam dressuurtraining camera

Pivo tracking pod

DIT IS WAT IK NODIG HEB! Zoals jullie weten, ben ik weer onwijs hard aan het trainen met mijn paardenkind. Alleen met paardrijden is de moeilijkheid vaak dat je niet ziet hoe het eruit ziet als je er bovenop zit. Een camera op de rand van de bak zetten is leuk, maar als je achterin de bak rijdt, blijft er slechts een stip over.

Pivo heeft de oplossing. Zet je smartphone erop en hij volgt je automatisch. EN hij zoomt in. WOW! Pennymeisjes’ dream come true.

Pivo / EUR109.99

Juni 2020

hermes parfum

Hermes parfum

Oeh! Ik vind parfum wel ZO belangrijk! Al jaren is het mijn interesse – nee, mijn passie – om bijzondere geuren te verzamelen. Geuren die je niet overal ruikt. Dit is zeker een van mijn “verborgen parels”. Als je eens bij een Hermes-winkel bent (deze verkopen ze alleen in de echte Hermes-winkels), moet je hem zeker even proberen. Ze verkopen ze ook in kleinere flesjes. Die moet ik binnenkort ook maar eens scoren.

seeme alma hartesketting hartenketting hart oorbellen

SeeMe necklace Alma

Ik ben natuurlijk al in het gelukkige bezit van Amalia’s gouden oorbellen, van SeeMe, maar nu heb ik mijn pijlers gezet op de bijpassende ketting. WAT GAAF! Spread the love! Binnenkort maar even bekijken in de winkel van W-hotel Amsterdam, X-bank.

Klik hier om direct te bestellen.

agent provocateur bikini

Agent Provocateur

Ik steek mijn liefde voor badkleding niet onder stoelen-of-banken. Mijn liefde voor deze bikini gaat veel verder en staat echt al tijden om mijn “wishlist”. Ik hou echt enorm van dit ontwerp, de lijnen, de kleuren. Helemaal TOP, laat het mooie weer maar komen!

Ze hebben trouwens ook echt heel veel andere, te gekke items van dit merk. Check it out!

Website Agent Provocateur

linja shoes comfortabele hakken heels

LINJA shoes

Ik heb deze hakken als eens eerder getipt. Ik HOU van hakken en loop er het liefste de hele dag op. Maar de meeste voetjes worden daar niet pertinent blij van. LINJA heeft haar best gedaan om de meest comfortabele hakken “ever” uit te vinden. Ik, als hakken-addict, ben super benieuwd of ik mijn sneakers voorgoed in de kast kan laten.

LINJA / website

hermes tas personalized bag tas met naam

Personalized bag

Ik HOU van bijzondere dingen. En hoe bijzonder is deze tas? WOW! Kunstenares Ev_Lichi personaliseert te gekke tassen! Ik ben echt gek op haar stijl. Net een beetje anders-anders. Ze maakt ook nog hele andere, toffe dingen. Check it out!

Linchygang / Ev_Linchi / website

very victoria meghan markle victoria beckham

CT Very Victoria

Ik ben een Charlotte Tilbury “addict”. Eigenlijk staat haar lipstick in de kleur “Very Victoria” al een hele tijd op mijn verlanglijst. Maar hij werd pas echt populair doordat Meghan Markle toegaf dat dit haar favoriete kleur lipstick is. Ik vind hem ook prachtig en vrij “naturel”. Kan dus altijd! Maar sowieso zijn alle items van het merk Charlotte Tilbury prachtig.

Juni 2016

daily paper captain

Daily paper captain hoodies

Ik ben GEK op hoodies! Deze van Daily paper zijn precies goed; ze zijn toch een beetje “baggy” maar zitten niet te breed op mijn schouders. Het grootste pluspunt is het materiaal (kwaliteit) en vooral de stevige capuchon! Ik wil deze abolsoluut nog in het grijs en zwart (en Daily paper-mensen: breng ze uit in wit en roze, THX!).

Daily paper / maat XS / EUR89.95

charlotte tilbury magic serum crystal elixer

CT Magic serum crystal elixer ✔

Eenmaal geprobeerd onder make-up (tester). Mijn make-up heeft nog nooit ZO mooi gezeten. Magie (en luxe) in een potje.

Charlotte Tilbury / EUR72

reinders loesje

Reinders Loesje jurk

Ik HOU van “cold shoulder”. Deze “trui” lijkt me heerlijk om mee te nemen naar het strand. Mocht het opeens koud worden, en je moet nog op je scooter terug bijvoorbeeld ;-). Ook heerlijk voor een bankhangavond. Toch nog een beetje “classy”, maar vooral “comfy”.

Reinders / een maat / EUR79.95

charlotte tilbury mesmerising marroon eyeshadow palette

CT Mesmerising marroon eyeshadow palet ✔

Ja, ik ben een echte Charlotte Tilbury “addict”. Dit palet is speciaal ontwikkeld om groene ogen (Hiiii) extra te laten uitkomen. Voor mij hebben deze paletten de PERFECTE structuur. Ik kan niet wachten mijn vingers erin te dopen.

Charlotte Tilbury / EUR49.99

guess pumps

Guess pumps nude ✔

Kunnen deze automatisch in mijn winkelwagen, aub? Ik heb ze nu al een aantal keer gepast en ik vrees dat het niet lang zal duren voor ik ze in mijn schoenenrekje zal hangen. Ook al heb ik wel al diverse “zusjes” al in mijn collectie.

Guess / maat 40 / EUR129.95

charlotte tilbury eye colour magic liner duo

CT Eye colour magic liner duo in Green lights

Ook deze eyeliner zorgt ervoor dat bepaalde tinten in je ogen extra uitgelicht worden. Eigenlijk is deze voor “hazel” ogen, maar ik vind ze voor bruin ook geschikt. Ik heb het potlood al in de kleur Copper change en ben weg van de romige structuur, waardoor ze eenvoudig een prachtige lijn tekenen. Kopen!

Charlotte Tilbury / EUR28

christian dior danseuse etoile

Dior ketting “Danseuse Etoile” ✔

Al sinds ik deze ketting zag, ben ik er verliefd op. I NEED IT. Ik heb er verder eigenlijk niets over te vertellen. Hij sluit perfect aan om mijn hals. LOOVE!

Christian Dior / EUR490

coudray vanilla coco

Coudray parfum Vanilla & Coco

Ik hou van geur. Geur is voor mij SUUPER belangrijk! Ik kan vaak aan mensen “ruiken” welke geur ze dragen. Het is een onderdeel van iemand’s persoonlijkheid. Ik hou van deze geur, die me doet denken aan Barbies en het Disney hotel. Ik zou hem snel weer moeten kopen (eau de parfum).