Sommige dingen krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Met deze lijst hoop ik ook anderen te inspireren door allemaal mooie dingen te delen.
De afgevinkte items (✔) zijn inmiddels in mijn bezit.

Charlotte Tilbury palette

Groot fan van de palettes, hier! Een doosje nodig om je hele look te “fixen”! De Look of Love is top en past iedereen.

EUR69.95

Isabel Marant Moby sweater ✔

Spijt, spijt, spijt als haren op mijn hoofd dat ik deze verkocht heb! Hij is er nog wel en ik heb hem al een aantal keren in mijn winkelwagentje gelegd. Maar ik hou me tot nu toe aan mijn zero-policy beleid op het gebied van geen-kleding-kopen, maar anders wist ik het wel. Droomtrui! Niet zo gek ook, dat hij zo snel verkocht was.

EUR195 / XS

Louis Vuitton Mascot

Een wonder, dat deze nog niet op mijn lijst stond! Wil ‘m al 40 jaar.

EUR495

Parfum Don’t ask my permission ✔

Ja, ik kan verliefd worden op mensen door de parfum die ze dragen. ZO belangrijk. Bij deze gebeurde dat ook en nu wil ik hem ook :-). Een mooie unisexgeur, uitgesproken en niet de hele wereld heeft ‘m (nog). Go get it!

EUR140

Tiffany ring

Wat moet ik hier nog van zeggen? Ik heb niet veel sieraden want vind “less is more”, maar dit is wel mijn ultieme droomring dus kan beter maar alvast beginnen met manifesten :-).

EUR28,000

Louis Vuitton Essential V-hoops

OMG, ik wil deze al ZO lang! Volgens mij is het zo’n onmisbaar dingetje wat elke fashionista wel op haar verlanglijstje heeft staan.
In Dubai zag ik er weer iemand mee en dacht ik: YASSS girl, is nice :-).

Louis Vuitton | EUR325

Louis Vuitton parfum

OMG, sterke geuren: I LOVE IT! Altijd als ik in een LV-winkel ben (om de Mascot zonnebril te passen; die hoort hier eigenlijk ook bij), spuit ik een pufje op. Ik ben enorme fan van “niche” parfums die je niet overal ruikt (get it, heb een sterke geurzin en ZOveel mensen dragen hetzelfde – goed recht, natuurlijk maar niet onderscheidend). Deze parfum is alleen te koop in de LV-winkels en dat zijn er niet zoveel. Hij ruikt naar leder, orientaals, en omdat ik hem in Dubai vaak opdeed, doet hij me aan Dubai denken :-).

Tiffany Elsa Peretti bone cuff

Ik ben echt obsessed met de Bone cuffs van Tiffany! Best wel kritisch zijnde op sierraden (en dus ook niet veel hebben), voldoen deze gewoon 10000% aan alles wat ik mooi vind. Helaas zijn ze vrij kostbaar (zeker in mijn favoriete metalen goud en rose goud), maar het is absoluut een van de mooiste dingen (voor mij) die er zijn!

Penny board

Oke oke, ik heb natuurlijk al een longboard, maar dat ding is zo… lang? Een iets handzamer formaat lijkt mijn super handig en fijner. Beschadig je ook niet telkens de auto als je hem erin moet proppen :-).

Penny board | EUR109.95

Comptoir Coco extreme

OMG, ik ben echt een parfum-freak! Ik word altijd een beetje zenuwachtig als een van mijn favorieten op is. En dat is het geval bij deze; een parfum die ik met mijn ogen dicht nogmaals zou bestellen. Hou je van de geur van ECHTE kokos? Dan is dit de juiste keuze!

Comptoir | parfum | EUR80

seeme alma hartesketting hartenketting hart oorbellen

SeeMe necklace Alma ✔

Ik ben natuurlijk al in het gelukkige bezit van Amalia’s gouden oorbellen, van SeeMe, maar nu heb ik mijn pijlers gezet op de bijpassende ketting. WAT GAAF! Spread the love! Binnenkort maar even bekijken in de winkel van W-hotel Amsterdam, X-bank.

Klik hier om direct te bestellen.

very victoria meghan markle victoria beckham

CT Very Victoria ✔

Ik ben een Charlotte Tilbury “addict”. Eigenlijk staat haar lipstick in de kleur “Very Victoria” al een hele tijd op mijn verlanglijst. Maar hij werd pas echt populair doordat Meghan Markle toegaf dat dit haar favoriete kleur lipstick is. Ik vind hem ook prachtig en vrij “naturel”. Kan dus altijd! Maar sowieso zijn alle items van het merk Charlotte Tilbury prachtig.

christian dior danseuse etoile

Dior ketting “Danseuse Etoile” ✔

Al sinds ik deze ketting zag, ben ik er verliefd op. I NEED IT. Ik heb er verder eigenlijk niets over te vertellen. Hij sluit perfect aan om mijn hals. LOOVE!

Christian Dior / EUR490