Sommige dingen krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Met deze lijst hoop ik ook anderen te inspireren door allemaal mooie dingen te delen.

Elke maand zal ik de lijst updaten.
De afgevinkte items (✔) zijn inmiddels in mijn bezit.
De doorgestreepte items inmiddels van mijn radar verdwenen. Je moet tenslotte prioriteiten stellen.

Blijkbaar had ik in 2021 niet veel te wensen :-).

Maart/ April 2022

Charlotte Tilbury palette

Groot fan van de palettes, hier! Een doosje nodig om je hele look te “fixen”! De Look of Love is top en past iedereen.

EUR69.95

Isabel Marant Moby sweater

Spijt, spijt, spijt als haren op mijn hoofd dat ik deze verkocht heb! Hij is er nog wel en ik heb hem al een aantal keren in mijn winkelwagentje gelegd. Maar ik hou me tot nu toe aan mijn zero-policy beleid op het gebied van geen-kleding-kopen, maar anders wist ik het wel. Droomtrui! Niet zo gek ook, dat hij zo snel verkocht was.

EUR195 / XS

Louis Vuitton Mascot

Een wonder, dat deze nog niet op mijn lijst stond! Wil ‘m al 40 jaar.

EUR495

Parfum Don’t ask my permission

Ja, ik kan verliefd worden op mensen door de parfum die ze dragen. ZO belangrijk. Bij deze gebeurde dat ook en nu wil ik hem ook :-). Een mooie unisexgeur, uitgesproken en niet de hele wereld heeft ‘m (nog). Go get it!

EUR140

Tiffany ring

Wat moet ik hier nog van zeggen? Ik heb niet veel sieraden want vind “less is more”, maar dit is wel mijn ultieme droomring dus kan beter maar alvast beginnen met manifesten :-).

EUR28,000

Februari 2022

Louis Vuitton Essential V-hoops

OMG, ik wil deze al ZO lang! Volgens mij is het zo’n onmisbaar dingetje wat elke fashionista wel op haar verlanglijstje heeft staan.
In Dubai zag ik er weer iemand mee en dacht ik: YASSS girl, is nice :-).

Louis Vuitton | EUR325

Bronx New Americana tall

Ik heb de afgelopen jaren toch heel wat hoge laarsjes aangeschaft (en verkocht), maar deze zijn toch wel echt heel erg mooi. Een aanrader! Ik heb met mezelf afgesproken dat ik dit jaar niks koop, maar mocht je op zoek zijn naar laarzen: go for these! Ik ben echt een Bronx fan en volgens mij is het nog een Neerlands merk, ook.

Bronx | New Americana

Louis Vuitton parfum

OMG, sterke geuren: I LOVE IT! Altijd als ik in een LV-winkel ben (om de Mascot zonnebril te passen; die hoort hier eigenlijk ook bij), spuit ik een pufje op. Ik ben enorme fan van “niche” parfums die je niet overal ruikt (get it, heb een sterke geurzin en ZOveel mensen dragen hetzelfde – goed recht, natuurlijk maar niet onderscheidend). Deze parfum is alleen te koop in de LV-winkels en dat zijn er niet zoveel. Hij ruikt naar leder, orientaals, en omdat ik hem in Dubai vaak opdeed, doet hij me aan Dubai denken :-).

Januari 2022

Tiffany Elsa Peretti bone cuff

Ik ben echt obsessed met de Bone cuffs van Tiffany! Best wel kritisch zijnde op sierraden (en dus ook niet veel hebben), voldoen deze gewoon 10000% aan alles wat ik mooi vind. Helaas zijn ze vrij kostbaar (zeker in mijn favoriete metalen goud en rose goud), maar het is absoluut een van de mooiste dingen (voor mij) die er zijn!

Penny board

Oke oke, ik heb natuurlijk al een longboard, maar dat ding is zo… lang? Een iets handzamer formaat lijkt mijn super handig en fijner. Beschadig je ook niet telkens de auto als je hem erin moet proppen :-).

Penny board | EUR109.95

Comptoir Coco extreme

OMG, ik ben echt een parfum-freak! Ik word altijd een beetje zenuwachtig als een van mijn favorieten op is. En dat is het geval bij deze; een parfum die ik met mijn ogen dicht nogmaals zou bestellen. Hou je van de geur van ECHTE kokos? Dan is dit de juiste keuze!

Comptoir | parfum | EUR80

Oktober / November 2020

Charlotte Tilbury’s Magic Cream

Ik ben een make-up enthousiast. Klaar. Ik heb in de afgelopen 36 jaar wel ZOveel geld aan make-up uitgegeven, dat ik met alle oogschaduw die ik inmiddels in mijn bezit heb, de muren van een andere kleur kan voorzien (en ik draag bijna nooit ogenschaduw). Daardoor weet ik wel precies wat wel en niet werkt, en beschouw ik dat dus als een investering in de toekomst. Tegen Magic Cream kan NIETS op. Daarnaast geeft het me gewoon een rijk gevoel van luxe, een klein verwenmoment. Je make-up blijft gegarandeerd goed zitten en je huid voelt heerlijk! Helaas doet de prijs je dan wel weer fronsen.

EUR90 / de Bijenkorf

Nadine Merabi Bella jumpsuit

Iconisch! Iedereen die mij een beetje kent, weet dat dit echt iets voor mij is. PRACHTIG!

“Leuk voor kerst” zei ik al tegen mijn moeder. Ze moest lachen, maar zei verder niets.

EUR330

Reinders zwart 3D set & Reinders socks heels creme ✔

Ha, kijk, op deze foto staan twee dingen. Allereerst ben ik al in het gelukkige bezit van dit pakkie, maar hij bevalt ZO goed, dat ik hem ook erg graag in NOG een kleur zou willen hebben, en wel zwart (of navy). Ik weet nog niet precies welke kleur en heb het ook nog niet gepast (iets met COVID en geen zin in mondkapjes), dus nog even geen foto’s. Maar, hij kan maar beter alvast op de lijst staan!

De schoenen van deze foto wil ik ERG graag want draag nu zwarte laarsjes bij het ensemble en dat maakt het een beetje lomp.

Laarzen / maat 39 / EUR139,95
Top / maat XS / EUR109,95
Broek / maat XS / EUR109,95

Kangol oudelullenpetje

“Kijk, je droeg vroeger altijd petjes” wijst mijn moeder, als ze een oud fotoalbum doorbladert. Sommige dingen veranderen niet, want ik ben nog altijd dol op rekwisieten. Ook hiermee ben ik enorm kritisch (ga voor de grap een petjes shoppen met me), maar deze is glansrijk door de keuring gekomen. Nu nog zelf kopen in plaats van lenen.

Kangol / maat S / Zalando (link)

Reinders tracking suit navy

Okay, vroeger (is een jaar geleden vroeger?) droeg ik voornamelijk felle kleurtjes, geel, roze, groen… Misschien omdat ik toen nog jonger was (fact), misschien omdat ik iets uit wilde dragen om te compenseren. Nu straal ik weer van binnenuit en doe ik dat liever in zwart, navy of creme :-). De Reinders tracking suit, die ik inmiddels als “uniform” beschouw, zie ik dan ook graag nog in de blauwe variant in mijn kast verschijnen. Blauw maakt me net wat minder hard dan zwart, al ben ik al helemaal niet zo hard. Maar toch.

Nu nog bedenken of ik voor de normale- (foto) of veloursvariant ga. Ik mag wel opschieten; Sinterklaas is al in de country!

Reinders / vest maat S / broek maat XS / normaal: EUR89,95/st. / velours: EUR109,95/st.

Chloé Signature eau de parfum ✔

Okay, deze heb ik van mijn vriendinnetje Emily “gestolen”. Oh, wat rook ze altijd lekker toen we uitgingen vroeger. Chloe is een parfum die erg goed blijft hangen, emoties oproept van zelfverzekerdheid, liefde, zelfstandigheid, vrouwelijkheid. En met dank aan Emily heb ik het ontdekt. Let erop dat je voor de EDP gaat (niet de EDT, die is een stuk minder geconcentreerd). Mijn fles is alvast op, dus alweer op de verlanglijst!

EUR65 / Douglas

Juli/ Augustus/ September 2020

reinders 3d roundneck artwork creme pants dodgers rotterdam

Reinders creme 3D ✔

The “girls” van Reinders hebben ‘m weer gerockt! Weer een SUPER collectie! I’m totally in AWE! De cream kleur is anders, classy en “fits me like a glove”. Ik heb mijn ogen laten vallen op de velours traininspakken (in creme en navy) en op deze set. Onder andere. Haha.

Reinders Sweater Roundneck 3D Artwork – Creme / XS / EUR109.99
Reinders Pants 3D Artwork – Creme / XS / EUR109.99

seeme earrings azza oorbellen amalia

SeeMe earrings Azza

Inmiddels ben ik al in het gelukkige bezig van de Koninklijke oorbellen van SeeMe (click link to read), en onder staat al mijn wens voor de geweldige, bijpassende hartvorimige ketting. Maar deze oorbellen mogen mijns inziens ook niet ontbreken. Al is het maar voor de naam ;-).

SeeMe / EUR90

josh v bora blazer parisa skirt dodgers rotterdam reinders heels boots

Josh V collectie

WOOWWWW en ook Josh V “rocks” de cremekleur! Ik was al verliefd toen ik dit setje ergens op een foto voorbij zag komen. Maar toen ik hem aantrok, wist ik het helemaal zeker. Dit is voor mij gemaakt!

Ik combineer het met de laarsjes van Reinders, welke ook perfect bij de rest van de items passen. Win-win-win (of pin-pin-pin).

Bora blazer / Josh V / XS / EUR159,95
Parisa skirt / Josh V / XS / EUR109.95
Riem / Josh V via Dodgers Rotterdam/
Laarsjes / Reinders / 40 / EUR159.99

zenology camellia sinensis

Zenology Camellia Sinensis ✔

Een bepaalde geur kan mijn “mood” in een keer van verdrietig naar happy veranderen. Ik heb erg gevoelige zintuigen en een bepaalde geur kan bij mij direct een herinnering oproepen van een bepaalde plek of gebeurtenis. Zenology is een Nederlands merk, en dat maakt het alleen maar leuker. Deze geur wordt als interieur parfum gebruikt in bepaalde hotels. En laat ik in een specifiek geval nu net hele toffe herinneringen hebben. Ik denk dat, als ik deze producten gebruik, de rest van mijn dag niet meer stuk kan. Waarzinnige, bijzondere geur! Go check it out.

pivo tracking action cam dressuurtraining camera

Pivo tracking pod

DIT IS WAT IK NODIG HEB! Zoals jullie weten, ben ik weer onwijs hard aan het trainen met mijn paardenkind. Alleen met paardrijden is de moeilijkheid vaak dat je niet ziet hoe het eruit ziet als je er bovenop zit. Een camera op de rand van de bak zetten is leuk, maar als je achterin de bak rijdt, blijft er slechts een stip over.

Pivo heeft de oplossing. Zet je smartphone erop en hij volgt je automatisch. EN hij zoomt in. WOW! Pennymeisjes’ dream come true.

Pivo / EUR109.99

Juni 2020

hermes parfum

Hermes parfum ✔

Oeh! Ik vind parfum wel ZO belangrijk! Al jaren is het mijn interesse – nee, mijn passie – om bijzondere geuren te verzamelen. Geuren die je niet overal ruikt. Dit is zeker een van mijn “verborgen parels”. Als je eens bij een Hermes-winkel bent (deze verkopen ze alleen in de echte Hermes-winkels), moet je hem zeker even proberen. Ze verkopen ze ook in kleinere flesjes. Die moet ik binnenkort ook maar eens scoren.

seeme alma hartesketting hartenketting hart oorbellen

SeeMe necklace Alma ✔

Ik ben natuurlijk al in het gelukkige bezit van Amalia’s gouden oorbellen, van SeeMe, maar nu heb ik mijn pijlers gezet op de bijpassende ketting. WAT GAAF! Spread the love! Binnenkort maar even bekijken in de winkel van W-hotel Amsterdam, X-bank.

Klik hier om direct te bestellen.

agent provocateur bikini

Agent Provocateur

Ik steek mijn liefde voor badkleding niet onder stoelen-of-banken. Mijn liefde voor deze bikini gaat veel verder en staat echt al tijden om mijn “wishlist”. Ik hou echt enorm van dit ontwerp, de lijnen, de kleuren. Helemaal TOP, laat het mooie weer maar komen!

Ze hebben trouwens ook echt heel veel andere, te gekke items van dit merk. Check it out!

Website Agent Provocateur

linja shoes comfortabele hakken heels

LINJA shoes

Ik heb deze hakken als eens eerder getipt. Ik HOU van hakken en loop er het liefste de hele dag op. Maar de meeste voetjes worden daar niet pertinent blij van. LINJA heeft haar best gedaan om de meest comfortabele hakken “ever” uit te vinden. Ik, als hakken-addict, ben super benieuwd of ik mijn sneakers voorgoed in de kast kan laten.

LINJA / website

hermes tas personalized bag tas met naam

Personalized bag

Ik HOU van bijzondere dingen. En hoe bijzonder is deze tas? WOW! Kunstenares Ev_Lichi personaliseert te gekke tassen! Ik ben echt gek op haar stijl. Net een beetje anders-anders. Ze maakt ook nog hele andere, toffe dingen. Check it out!

Linchygang / Ev_Linchi / website

very victoria meghan markle victoria beckham

CT Very Victoria ✔

Ik ben een Charlotte Tilbury “addict”. Eigenlijk staat haar lipstick in de kleur “Very Victoria” al een hele tijd op mijn verlanglijst. Maar hij werd pas echt populair doordat Meghan Markle toegaf dat dit haar favoriete kleur lipstick is. Ik vind hem ook prachtig en vrij “naturel”. Kan dus altijd! Maar sowieso zijn alle items van het merk Charlotte Tilbury prachtig.

Juni 2016

daily paper captain

Daily paper captain hoodies

Ik ben GEK op hoodies! Deze van Daily paper zijn precies goed; ze zijn toch een beetje “baggy” maar zitten niet te breed op mijn schouders. Het grootste pluspunt is het materiaal (kwaliteit) en vooral de stevige capuchon! Ik wil deze abolsoluut nog in het grijs en zwart (en Daily paper-mensen: breng ze uit in wit en roze, THX!).

Daily paper / maat XS / EUR89.95

charlotte tilbury magic serum crystal elixer

CT Magic serum crystal elixer ✔

Eenmaal geprobeerd onder make-up (tester). Mijn make-up heeft nog nooit ZO mooi gezeten. Magie (en luxe) in een potje.

Charlotte Tilbury / EUR72

reinders loesje

Reinders Loesje jurk

Ik HOU van “cold shoulder”. Deze “trui” lijkt me heerlijk om mee te nemen naar het strand. Mocht het opeens koud worden, en je moet nog op je scooter terug bijvoorbeeld ;-). Ook heerlijk voor een bankhangavond. Toch nog een beetje “classy”, maar vooral “comfy”.

Reinders / een maat / EUR79.95

charlotte tilbury mesmerising marroon eyeshadow palette

CT Mesmerising marroon eyeshadow palet ✔

Ja, ik ben een echte Charlotte Tilbury “addict”. Dit palet is speciaal ontwikkeld om groene ogen (Hiiii) extra te laten uitkomen. Voor mij hebben deze paletten de PERFECTE structuur. Ik kan niet wachten mijn vingers erin te dopen.

Charlotte Tilbury / EUR49.99

guess pumps

Guess pumps nude ✔

Kunnen deze automatisch in mijn winkelwagen, aub? Ik heb ze nu al een aantal keer gepast en ik vrees dat het niet lang zal duren voor ik ze in mijn schoenenrekje zal hangen. Ook al heb ik wel al diverse “zusjes” al in mijn collectie.

Guess / maat 40 / EUR129.95

charlotte tilbury eye colour magic liner duo

CT Eye colour magic liner duo in Green lights ✔

Ook deze eyeliner zorgt ervoor dat bepaalde tinten in je ogen extra uitgelicht worden. Eigenlijk is deze voor “hazel” ogen, maar ik vind ze voor bruin ook geschikt. Ik heb het potlood al in de kleur Copper change en ben weg van de romige structuur, waardoor ze eenvoudig een prachtige lijn tekenen. Kopen!

Charlotte Tilbury / EUR28

christian dior danseuse etoile

Dior ketting “Danseuse Etoile” ✔

Al sinds ik deze ketting zag, ben ik er verliefd op. I NEED IT. Ik heb er verder eigenlijk niets over te vertellen. Hij sluit perfect aan om mijn hals. LOOVE!

Christian Dior / EUR490

coudray vanilla coco

Coudray parfum Vanilla & Coco ✔

Ik hou van geur. Geur is voor mij SUUPER belangrijk! Ik kan vaak aan mensen “ruiken” welke geur ze dragen. Het is een onderdeel van iemand’s persoonlijkheid. Ik hou van deze geur, die me doet denken aan Barbies en het Disney hotel. Ik zou hem snel weer moeten kopen (eau de parfum).