Sommige dingen krijg ik maar niet uit mijn hoofd. Met deze lijst hoop ik ook anderen te inspireren door allemaal mooie dingen te delen.
De afgevinkte items (✔) zijn inmiddels in mijn bezit.

Charlotte Tilbury palette

Groot fan van de palettes, hier! Een doosje nodig om je hele look te “fixen”! De Look of Love is top en past iedereen.

EUR69.95

Isabel Marant Moby sweater ✔

Spijt, spijt, spijt als haren op mijn hoofd dat ik deze verkocht heb! Hij is er nog wel en ik heb hem al een aantal keren in mijn winkelwagentje gelegd. Maar ik hou me tot nu toe aan mijn zero-policy beleid op het gebied van geen-kleding-kopen, maar anders wist ik het wel. Droomtrui! Niet zo gek ook, dat hij zo snel verkocht was.

EUR195 / XS

Louis Vuitton Mascot

Een wonder, dat deze nog niet op mijn lijst stond! Wil ‘m al 40 jaar.

EUR495

Parfum Don’t ask my permission ✔

Ja, ik kan verliefd worden op mensen door de parfum die ze dragen. ZO belangrijk. Bij deze gebeurde dat ook en nu wil ik hem ook :-). Een mooie unisexgeur, uitgesproken en niet de hele wereld heeft ‘m (nog). Go get it!

EUR140

Tiffany ring

Wat moet ik hier nog van zeggen? Ik heb niet veel sieraden want vind “less is more”, maar dit is wel mijn ultieme droomring dus kan beter maar alvast beginnen met manifesten :-).

EUR28,000

Louis Vuitton Essential V-hoops

OMG, ik wil deze al ZO lang! Volgens mij is het zo’n onmisbaar dingetje wat elke fashionista wel op haar verlanglijstje heeft staan.
In Dubai zag ik er weer iemand mee en dacht ik: YASSS girl, is nice :-).

Louis Vuitton | EUR325

Louis Vuitton parfum

OMG, sterke geuren: I LOVE IT! Altijd als ik in een LV-winkel ben (om de Mascot zonnebril te passen; die hoort hier eigenlijk ook bij), spuit ik een pufje op. Ik ben enorme fan van “niche” parfums die je niet overal ruikt (get it, heb een sterke geurzin en ZOveel mensen dragen hetzelfde – goed recht, natuurlijk maar niet onderscheidend). Deze parfum is alleen te koop in de LV-winkels en dat zijn er niet zoveel. Hij ruikt naar leder, orientaals, en omdat ik hem in Dubai vaak opdeed, doet hij me aan Dubai denken :-).

Tiffany Elsa Peretti bone cuff

Ik ben echt obsessed met de Bone cuffs van Tiffany! Best wel kritisch zijnde op sierraden (en dus ook niet veel hebben), voldoen deze gewoon 10000% aan alles wat ik mooi vind. Helaas zijn ze vrij kostbaar (zeker in mijn favoriete metalen goud en rose goud), maar het is absoluut een van de mooiste dingen (voor mij) die er zijn!

Penny board

Oke oke, ik heb natuurlijk al een longboard, maar dat ding is zo… lang? Een iets handzamer formaat lijkt mijn super handig en fijner. Beschadig je ook niet telkens de auto als je hem erin moet proppen :-).

Penny board | EUR109.95

Comptoir Coco extreme

OMG, ik ben echt een parfum-freak! Ik word altijd een beetje zenuwachtig als een van mijn favorieten op is. En dat is het geval bij deze; een parfum die ik met mijn ogen dicht nogmaals zou bestellen. Hou je van de geur van ECHTE kokos? Dan is dit de juiste keuze!

Comptoir | parfum | EUR80

Charlotte Tilbury’s Magic Cream ✔

Ik ben een make-up enthousiast. Klaar. Ik heb in de afgelopen 36 jaar wel ZOveel geld aan make-up uitgegeven, dat ik met alle oogschaduw die ik inmiddels in mijn bezit heb, de muren van een andere kleur kan voorzien (en ik draag bijna nooit ogenschaduw). Daardoor weet ik wel precies wat wel en niet werkt, en beschouw ik dat dus als een investering in de toekomst. Tegen Magic Cream kan NIETS op. Daarnaast geeft het me gewoon een rijk gevoel van luxe, een klein verwenmoment. Je make-up blijft gegarandeerd goed zitten en je huid voelt heerlijk! Helaas doet de prijs je dan wel weer fronsen.

EUR90 / de Bijenkorf

Chloé Signature eau de parfum ✔

Okay, deze heb ik van mijn vriendinnetje Emily “gestolen”. Oh, wat rook ze altijd lekker toen we uitgingen vroeger. Chloe is een parfum die erg goed blijft hangen, emoties oproept van zelfverzekerdheid, liefde, zelfstandigheid, vrouwelijkheid. En met dank aan Emily heb ik het ontdekt. Let erop dat je voor de EDP gaat (niet de EDT, die is een stuk minder geconcentreerd). Mijn fles is alvast op, dus alweer op de verlanglijst!

EUR65 / Douglas

zenology camellia sinensis

Zenology Camellia Sinensis ✔

Een bepaalde geur kan mijn “mood” in een keer van verdrietig naar happy veranderen. Ik heb erg gevoelige zintuigen en een bepaalde geur kan bij mij direct een herinnering oproepen van een bepaalde plek of gebeurtenis. Zenology is een Nederlands merk, en dat maakt het alleen maar leuker. Deze geur wordt als interieur parfum gebruikt in bepaalde hotels. En laat ik in een specifiek geval nu net hele toffe herinneringen hebben. Ik denk dat, als ik deze producten gebruik, de rest van mijn dag niet meer stuk kan. Waarzinnige, bijzondere geur! Go check it out.

hermes parfum

Hermes parfum ✔

Oeh! Ik vind parfum wel ZO belangrijk! Al jaren is het mijn interesse – nee, mijn passie – om bijzondere geuren te verzamelen. Geuren die je niet overal ruikt. Dit is zeker een van mijn “verborgen parels”. Als je eens bij een Hermes-winkel bent (deze verkopen ze alleen in de echte Hermes-winkels), moet je hem zeker even proberen. Ze verkopen ze ook in kleinere flesjes. Die moet ik binnenkort ook maar eens scoren.

seeme alma hartesketting hartenketting hart oorbellen

SeeMe necklace Alma ✔

Ik ben natuurlijk al in het gelukkige bezit van Amalia’s gouden oorbellen, van SeeMe, maar nu heb ik mijn pijlers gezet op de bijpassende ketting. WAT GAAF! Spread the love! Binnenkort maar even bekijken in de winkel van W-hotel Amsterdam, X-bank.

Klik hier om direct te bestellen.

agent provocateur bikini

Agent Provocateur

Ik steek mijn liefde voor badkleding niet onder stoelen-of-banken. Mijn liefde voor deze bikini gaat veel verder en staat echt al tijden om mijn “wishlist”. Ik hou echt enorm van dit ontwerp, de lijnen, de kleuren. Helemaal TOP, laat het mooie weer maar komen!

Ze hebben trouwens ook echt heel veel andere, te gekke items van dit merk. Check it out!

Website Agent Provocateur

linja shoes comfortabele hakken heels

LINJA shoes

Ik heb deze hakken als eens eerder getipt. Ik HOU van hakken en loop er het liefste de hele dag op. Maar de meeste voetjes worden daar niet pertinent blij van. LINJA heeft haar best gedaan om de meest comfortabele hakken “ever” uit te vinden. Ik, als hakken-addict, ben super benieuwd of ik mijn sneakers voorgoed in de kast kan laten.

LINJA / website

very victoria meghan markle victoria beckham

CT Very Victoria ✔

Ik ben een Charlotte Tilbury “addict”. Eigenlijk staat haar lipstick in de kleur “Very Victoria” al een hele tijd op mijn verlanglijst. Maar hij werd pas echt populair doordat Meghan Markle toegaf dat dit haar favoriete kleur lipstick is. Ik vind hem ook prachtig en vrij “naturel”. Kan dus altijd! Maar sowieso zijn alle items van het merk Charlotte Tilbury prachtig.

charlotte tilbury magic serum crystal elixer

CT Magic serum crystal elixer ✔

Eenmaal geprobeerd onder make-up (tester). Mijn make-up heeft nog nooit ZO mooi gezeten. Magie (en luxe) in een potje.

Charlotte Tilbury / EUR72

charlotte tilbury mesmerising marroon eyeshadow palette

CT Mesmerising marroon eyeshadow palet ✔

Ja, ik ben een echte Charlotte Tilbury “addict”. Dit palet is speciaal ontwikkeld om groene ogen (Hiiii) extra te laten uitkomen. Voor mij hebben deze paletten de PERFECTE structuur. Ik kan niet wachten mijn vingers erin te dopen.

Charlotte Tilbury / EUR49.99

guess pumps

Guess pumps nude ✔

Kunnen deze automatisch in mijn winkelwagen, aub? Ik heb ze nu al een aantal keer gepast en ik vrees dat het niet lang zal duren voor ik ze in mijn schoenenrekje zal hangen. Ook al heb ik wel al diverse “zusjes” al in mijn collectie.

Guess / maat 40 / EUR129.95

charlotte tilbury eye colour magic liner duo

CT Eye colour magic liner duo in Green lights ✔

Ook deze eyeliner zorgt ervoor dat bepaalde tinten in je ogen extra uitgelicht worden. Eigenlijk is deze voor “hazel” ogen, maar ik vind ze voor bruin ook geschikt. Ik heb het potlood al in de kleur Copper change en ben weg van de romige structuur, waardoor ze eenvoudig een prachtige lijn tekenen. Kopen!

Charlotte Tilbury / EUR28

christian dior danseuse etoile

Dior ketting “Danseuse Etoile” ✔

Al sinds ik deze ketting zag, ben ik er verliefd op. I NEED IT. Ik heb er verder eigenlijk niets over te vertellen. Hij sluit perfect aan om mijn hals. LOOVE!

Christian Dior / EUR490

coudray vanilla coco

Coudray parfum Vanilla & Coco ✔

Ik hou van geur. Geur is voor mij SUUPER belangrijk! Ik kan vaak aan mensen “ruiken” welke geur ze dragen. Het is een onderdeel van iemand’s persoonlijkheid. Ik hou van deze geur, die me doet denken aan Barbies en het Disney hotel. Ik zou hem snel weer moeten kopen (eau de parfum).