Deel drie in de Zalon-saga!

Deel 1: Tip: Zalon by Zalando
Deel 2: Stylist’s choice

Nu is het tijd voor mij om te kiezen van welke kledingstukken ik de kaartjes af ga trekken! En wat terug gaat naar de Zalando-fabriek. Ik schakelde een extra hulplijn in in de vorm van mijn beste vriend.

Tegenwoordig, in de lijn van minder verspilling en van een duurzamere kledingkast, besloot ik eerst te kijken of ik niet al iets soortgelijks in de kast heb liggen. Het resultaat verbaasde me. Kijk mee en oordeel zelf!

Outfit 1

“Ik wil een goede destroyed Mom-jeans” schreef ik mijn styliste. Ze leverde er twee, waaronder deze van Topshop. Maar toen bedacht ik me dat ik nog twee “zusjes” in de kast had liggen. Hier schreef ik al over in mijn vorige blog.

Oke, geel wordt dus een modekleur. Dat had ik ook nog wel in de kast liggen in de vorm van mijn geweldige Daily paper Captain-trui!

Stylist’s choice
AA’s choice

Ik vind hier stylist’s choice leuker dan AA’s choice. De print op de Calvin Klein-trui trekt de aandacht (net als mijn hond, die hier net buiten beeld rent).

Stylist’s choice
AA’s choice

…maar als ik dit zie, ga ik weer voor mijn “eigen” look! De broek van de stylist kleedt niet bepaald af en dat is zonde.

Stylist’s choice
AA’s choice

En ook hier gaat mijn voorkeur uit naar mijn eigen keuze.

De Topshop broek echter wel echt lekker. En de prijs is TOP!

“Je hebt dan al wel een geel t-shirt en een gele, winterse trui, maar de Calvin Klein trui zit hier precies tussen”, zei iemand mij om mijn eventuele de aankoop van de Calvin Klein trui toch te rechtvaardigen.

Outfit 2

Mijn stylist had heel goed geluisterd, want ik vond dus NOG een destroyed denim in mijn box! Ook deze was van Topshop, al was hij minder “baggy”. Toen ik hem aantrok, deed hij me erg veel denken aan mijn Diesel-broek, die ook ergens achterin de kast beland was.

Stylist’s choice
AA’s choice

“Je kunt maar één broek aan je billen” zou mijn moeder zeggen, en dan heb ik toch zeker de voorkeur AA’s choice.

Het geel van mijn eigen t-shirt is identiek aan de modetint van Calvin Klein, dus ik zit wel goed deze zomer :).

Ondanks mijn twijfel voor de schoenen van de stylist, gaat mijn voorkeur na het zien van deze foto’s uit naar de schoenen welke ik voor deze shoot nieuw uit mijn rekje pakte (AA’s choice).

Outfit 3

Stylist’s choice had ik, ondanks dat het een heerlijk, luchtig pakje is, zelf al afgeschreven. Maar door opmerkingen van vriend & vriend (lees hier) ging ik toch twijfelen. Dus ging hij ook in de vergelijking.

Stylist’s choice
AA’s choice

Ik vergeleek hem met een pakje van POM Amsterdam welke ik net binnen had gekregen. Ondanks het prijsverschil (AA’s choice is hier een stuk duurder), kies ik toch voor mijn eigen keuze. En heb ik de extra Euro’s er zeker voor over.

Stylist’s choice
AA’s choice

Ik was er al over uit, toch?

Outfit 4

Oh, oh, wat ben ik verliefd op stylist’s choice voor de glitter playsuit van Molly Bracken. Maar had ik niet nog een soortgelijke, shiny spakles playsuit in de kast liggen?

Stylist’s choice
AA’s choice

Jawel hoor, de kaartjes zaten er zelfs nog aan! Dus trok ik de kaartjes eraf en mijn stoute schoenen aan ;-).

In gedachten leek het meer op elkaar. Dat rechtvaardigt de keuze voor stylist’s choice. Toch? Stylist’s choice is een blijvertje :).

Outfit 5

Mijn “hopes” waren hoog voor deze outfit van de stylist.

Stylist’s choice
AA’s choice

Ik kies toch voor mijn eigen keuze (AA’s choice). Al vind ik het colbert wat de stylist voor me had uitgezocht WEL echt heel erg leuk! Zeker omdat hij wat langer is. Hier denk ik zeker nog even over na!

Outfit 6

JAA Pink revelation! Een roze jumpsuit heb ik dan wel niet, maar wel iets wat ongeveer hetzelfde deel van het lichaam bedekt.

Stylist’s choice
AA’s choice

Het is dus meer een kwestie van wat beter bij de lak van mijn ribba (haha) past.

Stylist’s choice
AA’s choice

Het idee dat ik de playsuit terug moet sturen maakt me stante pede droevig. Hier ben ik echt nog niet over uit!

Ik ben erg benieuwd: wat zou jij doen? Kun je me helpen kiezen? Laat een berichtje hieronder achter – dat vind ik altijd SUPER leuk!